2030150F - Flavin77 Immuno Jubileum 10x100ml

Flavin77 Immuno Jubileum 10x100ml
Immunrendszer
2030150F
Tradicionalis
Rendelésre...
250
75 900 Ft.
Rendelés:
db.

2030150F - Flavin77 Immuno Jubileum szirup, 10x100 ml

 

A család immunrendszerének erősítésére!

Legyengült szervezet hatékony megerősítésére, és az immunrendszer mindennapos karbantartására.

 

Főbb hatásterületek:

- legyengült szervezet megerősítésére

- megelőzés, megelőzés

- immunrendszer erősítése

- mindennapi fogyasztásra

 

Megrendelés:

UTÁNVÉTES GLS házhoz szállítással.

40.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget magunkra vállaljuk. Ezen összeg alatt a szállítás jelenlegi díja 1.990 Ft.

 

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Összetevők: Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár örlemény, Fahéj kivonat (Fahéjaldehid), Fekete fokhagyma őrlemény, Dihydroquercetin, Keserű narancs kivonat (Hesperidin), Ginseng kivonat (Ginsenosid), CD-polidextrin.

 

Gyümölcsök:

alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok:

akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.

Magvak:

angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek:

apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek:

bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.

Gyökerek:

cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek:

borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

 

A Flavin7 ital 25. évfordulójára megjelent készítmény!

 

Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.

 

A megnövelt felszívódású Flavin77 Immuno Jubileum javasolt a legyengült immunrendszer hatékony erősítésére és mindennapos karbantartására.

 

Mik azok a Flavonoidok?

A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

 

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel.

Semlegesítik a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét.

Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát.

Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

 

Csökkentik a LDL ("rossz” koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet.

Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.

Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

 

Mióta ismerjük a Flavonoidokat?

1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

 

Mire jók a Flavonoidok?

A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását.

Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

 

A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést.

Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

 

A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.

Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.

 

A Flavin77 termékcsalád egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe.

Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.

Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük.

Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni.

 

Kiemelt hatóanyagokról röviden

 

Hesperidin

A flavonoidok felelősek nagyrészt a gyümölcsök és zöldségek színéért, de ennél sokkal fontosabb szerepük is van.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a heszperidin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a betegségekhez vezető oxidatív stressztől.

A heszperidin ezért szerepet játszhat a szív, a csontok, az agy, a máj és a légzőszervek egészségének megőrzésében, illetve támogatja az egészséges immunrendszert is.

Egy kutatás azt is kimutatta, hogy a heszperidin képes csökkenteni az érelmeszesedést, ami az artériák megkeményedése plakk felhalmozódása miatt - és sajnos a szívrohamok és szélütések lehetséges előfutára.

A heszperidinről az is bebizonyosodott, hogy gyulladáscsökkentőként működik, ami nagyjából a Szent Grál az egészség terén, mivel a bőr állapotától az autoimmun betegségekig és a szív- és érrendszeri megbetegedésekig rengeteg téren van előnyös hatása.

/Forrás: igenyesferfi.hu/

 

Cinnamaldehyde (fahéjaldehid)

A fahéjnak kiváló véralvadásgátló és antimikrobiális tulajdonságai vannak, fokozza az agy működését és hozzájárul a vastagbél egészséges működéséhez is.

Ezenfelül pedig a cukorbetegek vércukorszintjét is képes normál szinten tartani.

A fahéjaldehid az, ami gátolja a véralvadást, javítja a keringést és segíthet a vértisztításban.

E tulajdonságának köszönhetően kiválóan lehet kezelni a reumás megbetegedéseket, hiszen így csökkenthetők bizonyos gyulladások.

Mivel a fahéjkéregnek antimikrobiális tulajdonságai vannak, segít megállítani a káros baktériumok és gombák elszaporodását, amelyek a gombás fertőzésekért és a különböző gyulladásokért felelősek.

A fahéj rendszeres fogyasztásával csökkenthető az összes koleszterin-, a rossz, vagyis az LDL koleszterin- és a trigliceridek szintjét, amíg a jó, vagyis a HDL koleszterin szintje stabil marad.

Tehát igazán pozitív hatással lehet a szívbetegségek kockázatának csökkenésére is!

/Forrás: fahejkereg.hu/

 

Ginseng

A ginseng a hagyományos kínai orvoslás egyik legnépszerűbb és legismertebb gyógynövénye.

Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, fizikai és szellemi energetizáló hatása miatt közkedvelt.

Kísérletek bizonyítják, hogy a ginzengkivonat képes fokozni az immunrendszer védekező mechanizmusát a kórokozókkal szemben, valamint hogy a rendszeres ginzengbevitel jelentősen csökkenti az influenza és a megfázás tüneteit.

A ginzeng immunrendszerre gyakorolt jótékony hatása valószínűleg annak köszönhető, hogy a ginzenozidok antioxidánsokként működnek, amelyek megvédik az immunsejteket a baktériumoktól, fertőzésektől.

/Forrás: webbeteg.hu/

 

Black Garlic (fekete fokhagyma)

A fekete fokhagyma 10-szer több hatóanyagot tartalmaz a fehér fokhagymához képest, ezért még hatékonyabb immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Rendkívülisége abban rejlik, hogy a jól ismert fokhagymához képest ízében és tápértékében is eltérő, mivel sokkal enyhébb ízű és könnyebben emészthető.

Mindez annak köszönhető, hogy a hagyma hőkezelése során drasztikusan lecsökken a jellegzetes fokhagyma ízt adó allicin nevű anyag, így egy teljesen új ízvilágú élelmiszernek tekinthető.

Egészségügyi szempontból nem elhanyagolható, hogy a fekete fokhagyma több sejtvédő antioxidánst tartalmaz, mint fehér társa, ezek a kénvegyületek erjedése során keletkeznek.

A fekete fokhagyma antioxidáns tartalma tízszer, kalcium tartalma pedig hétszer több mint a fokhagymáé.

Csökkenti a fáradtságot és az édesség utáni vágyat, javítja az erőnlétet, de a rák elleni harcban is segíthet.

Vértisztító hatású, segíthet megelőzni a szívbetegséget, illetve szerepet játszhat a koleszterinszint helyreállításában is.

/Forrás: napidoktor.hu/

 

DHQ (dihidroquercetin)

A dihidroquercetin (DHQ) egy bioflavonoid, amely magas antioxidáns, kapillárisvédő és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

Számos tudományos vizsgálat szerint a DHQ antioxidáns, kapillárisvédő , gyulladáscsökkentő, gyomor- és májvédő, radioprotektív, hipolipidémiás és diuretikus aktivitást mutat.

/Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8831168/

 

További kedvező hatások:

- Ionofór hatás: hatóanyagok a sejten belül is.

- Hatékony felszívódás a ciklodextrin által.

- (Fogyasztása: 2-3 percig a nyelv alatt tartva)

- Kategóriateremtő innováció ionofor bioflavonoidokkal

 

Ionofor hatás:

Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a daganatellenes hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így hatékonyabban tudják a daganatos sejtek osztódását megakadályozni.

 

Hatékony felszívódás:

A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.

Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

 

Összességében:

A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 - 200 szorosára növekedett.

A további hatóanyagok és a ciklizálás a természetes daganat ellenes védekezést reaktiválja (újra működésbe hozza).

A hatóanyagok koncentráltabbak és hatékonyabbak a célterületen és környezetükben.

- https://www.flavin77.eu/cikk/Vajon_-mi-az-a-cyclodextrin-molekula_

 

Polifenol/flavonoid tartalom: 6 000 mg/100 gr

 

Tápérték:

 

20 ml

Energiatartalom 1280,78 KJ (282,44 kcal)

Fehérje (g) 1,51

Szénhidrát (g) 4,62

- ebből cukor (g) 3,92

Zsír (g) 1,2

- ebből telített zsírsav (g) 0,4

- ebből telítetlen zsírsav (g) 0,8

Rost (g) 1,8

Nátrium (g) 0,04

 

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

Felhasználási javaslat: 2x10 ml/nap, max. 50 ml/nap, elosztva

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

 

Tárolás: 10-20 C között, felbontás után csak hűtőben.

Kérjük, ne igyon bele az üvegbe, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget.

Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben.

Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!

A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról pubilkát cikkekből ollózott idézetek.

A jogszabályok alapján, az étrend kiegésztők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!

Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk