2022952F - Intenzyme Natto DR kapszula 60 db

Intenzyme Natto DR kapszula 60 db
Amino savak, Enzimek
2022952F
Tradicionalis
Rendelésre...
19
6 300 Ft.
Rendelés:
db.

2022952F - Intenzyme NATTO DR kapszula 60 db

 

Késleltetett felszívódású kapszulában, támogatott enzimatikus védelemmel!

A nattokináz enzimet a natto nevű japán ételből vonják ki, más szója alapú ételben nem található.

 

Megrendelés:

UTÁNVÉTES GLS házhoz szállítással.

40.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget magunkra vállaljuk. Ezen összeg alatt a szállítás jelenlegi díja 1.990 Ft.

 

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Az összes halálozás 54%-át teszi ki a szív- és érrendszeri betegségek. Ezen belül a szívbetegségeket közvetlenül követi a stroke, mely az egyik vezető oka a felnőttkori rokkantságnak, és összességében a harmadik leggyakoribb haláloki tényező. A stroke megelőzhető főbb rizikófaktorai a dohányzás, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint elkerülésével vagy korai kezelésével.

Segítségünkre vannak olyan anyagok a táplálékainkban, melyek valamilyen módon gátolják a vérrögök kialakulását. Ilyenek a bioflavonoidok és bizonyos enzimek, például a nattokináz is.

A nattokináz enzimet a natto japán ételből vonják ki, más szója alapú ételben nem található. Ennek oka, hogy a nattokináz a főtt szójabab Bacillus subtilis natto baktériumtörzzsel való egyedi erjedési folyamat közben keletkezik.

Az University of Chicago kutatója Dr. Hiroyuki Sumi 1990-es kutatásaiban megerősítést nyert, hogy a nattokináz enzim, vagy a natto élelmiszer orális alkalmazása enyhén fokozta a fibrinolitikus (a véralvadék lebontását elősegítő) aktivitást a plazmában.

 

Állatkísérletben érfestéses (angiográfiás) vizsgálattal megfigyelhető volt a mesterségesen létrehozott vérrögök (trombusok) képződése, majd a Nattokináz tartalmú kapszulák orális adagolása következtében azok bomlása.

A kapott eredmények arra utalnak, hogy a Nattokináz használata nem csak a kialakult embólia kezelése során ígéretes, de jó lehetőség lehet a vérrögök okozta problémák megelőzésére, mint például a stroke vagy a szívroham.

 

Késleltetett felszívódású kapszulában, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!

 

Késleltetett felszívódású kapszula - DR kapszula:

A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

 

Információ a klasszikus lágyzselatin kapszuláról:

Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.

Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.

Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.

Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

Enzimek:

Az enzimek a szervezetünkben lejátszódó minden folyamatban, így az emésztésben és kulcsszerepet játszanak. Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémiai lebontását. Kutatások bizonyították, hogy a kor előrehaladtával, az emberi szervezetben az enzimtermelés fokozatosan lelassul, az enzimszint csökken, mely krónikus betegségek kialakulásához vezethet.

 

Milyen enzimeket ismerünk?

Transzportáló (szállító).

Transzformáló (a tápanyagok átalakításában közreműködő).

Metabolizáló (a tápanyagok lebontásában, felszívódásban segítő és kiválasztó).

Emésztő.

 

Test-saját enzimek szabályozzák:

szabadgyök lekötését és szállítását.

érelmeszesedés lerakódásainak (koleszterin) leépítését.

vér folyékonyságát (trombózis megelőzése).

blokkolt idegvezetékek felszabadulását.

sebgyógyulást és a fájdalomcsillapítást.

sav-bázis háztartást.

emésztést.

hormonrendszert.

autoimmun betegségeket (ízületi fájdalmak, sokízületi gyulladás, köszvény).

fertőzéses betegségek (vírusos, bakteriális) gyógyulási folyamatát.

elfajult sejtek (tumorok) felismerését és megsemmisítését.

 

Mindennapi étkeink:

A tejtermékek, olajak, magvak és diófélék zsírtartalma például viszonylag magas, s viszonylag magas a saját zsírjuk emésztését elősegítő lipáz koncentrációjuk.

A szénhidrátokban dús ételekben, mint például a gabonafélékben több az amiláz és kevesebb a lipáz és a proteáz.

A sovány húsokban tetemes mennyiségű proteáz van, katepszin formájában, és egy kis amiláz.

Az alacsony kalóriatartalmú gyümölcsökben és zöldségekben kevesebb a fehérjét és a keményítőt emésztő enzim, ellenben sok a növényi rostok lebontásához szükséges celluláz nevű enzim.

 

Fogyasszunk nyers, enzimekben bővelkedő élelmiszereket! A nyers ételekben megtalálható enzimek segítik az emésztést. Ahhoz, hogy a táplálékból enzimekhez jussunk nyers élelmet kell fogyasztanunk. Ennek egyik fő oka, hogy az enzimek hő tűrése általában alacsony.

 

Az ipari élelmiszerek enzimekben hiányosak!

A tartósítószerek és a tartósítási eljárások egy része, valamint a főzési hő 46°C felett tönkreteszi a táplálékainkban természetesen megtalálható enzimek nagy részét. Emiatt a szervezetünk arra kényszerül, hogy több enzimet termeljen.

 

A húsokat ritkán fogyasztjuk nyersen, jellemzően átfőzzük, túlsütjük őket és ezzel a bennük található enzimeket károsítjuk.

 

A nyers húsokban található proteázok (fehérjebontó enzimek) megfelelő körülmények között elkezdik a húsok bontását, ami egyfajta előemésztésnek tekinthető. A nyershúsokat fogyasztó ember szervezetének kevesebb enzimet kell kiválasztania, így energiát spórol meg. Ez a folyamat adja például az eszkimók jó egészségi állapotának titkát, de a modern emberre ez csekély mértékben jellemző.

 

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori tünetek:

Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.

Rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés.

Gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés.

Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.

Székrekedés.

 

Kiszerelés: 60 db késleltetett felszívódású DR kapszulában.

 

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!

A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!

Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!

Gyermek elől gondosan elzárandó!

Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

 

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk