Az akciós termékekről érdeklődjön telefonon. 70-240-65-05
info@flavin.hu - 70-240-65-05

Természetgyógyászat

Hangtál meditáció

Természetgyógyászat

Hangtál meditáció

A teljes cikk megjelenítéséhez klikkeljen a cikk szövegére.

Kedves Törzsvásárlónk!

Egy lehetőségre szeretném felhívni a figyelmét, melyet megfelelő szervezés esetén, az ország bármely részén ingyenesen igénybe vehet, és akár segíthet is. Ez nem termékbemutató, hanem egy kellemes, meditációs előadás, és a szervezésében való részvétel. Vegyen részt egy országjáró, egyedülálló, különleges

TIBETI HANGTÁL MEDITÁCIÓ sorozat létrehozásában!

Az alkalmazott hangtálak egy tibeti gyógyászatban elkötelezett társaság tulajdonát képezik. Szándékom, hogy minél több emberhez juttassak el olyan élményt, ami önmagában is gyógyítási lehetőséget nyújthat, de segíthet más kezeléseket is, illetve személyre-szabottan, megfelelően kiválasztott termékek felszívódását is segítheti. Segítség a lelki egyensúly megszerzésében, megtartásában, visszaszerzésében, és ezzel segít a fizikai test egészségének egyensúlyában is.

Hangsúlyozom, hogy NEM TERMÉKBEMUTATÓ-t tartok! És nem szándékom térítést kérni az előadásokért, ám mivel az utazás, szállítás, esetleges szállás költségekkel jár, nagyon fontos a jó szervezettség! Ezért örömmel segítem az Önnek, mint hozzám tartozó Törzsvásárlónak, a forgalma és vásárlói a gyarapodását.
Tapasztalhatjuk, hogy az embereknek egyre kevesebb az egészségük, és ezzel arányban a magukra költhető pénzük is. Ráadásul erre a kevésre is sok „kókler”, vagy legalább is nem beteg-orientált cég veti ki a hálóját, ezzel elvonva a lehetőségeket a valóban hasznos dolgoktól.
A hangtál-meditációkért, és az ezzel járó időmért nem kérek pénzt. Ezért elég, ha szeretettel, áldással gondolnak majd Önre, és rám. Hogy ez anyagilag mégse legyen veszteséges, az előadásba kódolt információkkal az Ön saját vásárlása is kevesebbe kerülhet, és akár még egyéb bevételhez is juthat. Belépési díj, és befektetés nélkül, de természetesen a „Nagy Kalap”-ban valahol nekem is visszajöhet a ráfordított kiadás. .

Amit kérek:
Országrésztől (távolság) függően megfelelő létszámot fogadni képes (15-50 fő) térítés-mentes, kulturált helység biztosítása legalább 3-4 óra időtartamra, toalett használattal. Pl. Nagyobb családi ház, könyvtár, iskola, óvoda, kultúrház… Bár zárt helyen hatásosabb, de időjárástól függően számításba jöhet szabadtéren történő előadás is. Évente kétszer az Atilla dombra is el szoktam menni.

Amit adni tudok:
Egy maradandó, kellemes spirituális, és zenei élmény,
A baráti kapcsolatok megerősítése, ilyenek kiépítésének lehetősége,
Fizikai, és spirituális csakráink megtisztítása,
Sejtjeink működésének harmonizálása, de legalább ennek elindítása,
A bevitt, elfogyasztandó ételek, italok, gyógyszerek magasabb szintű hasznosítása,
Kérdések alapján, hasznos gondolatok átadása kinek-kinek a saját problémái megoldására.