Az akciós termékekről érdeklődjön telefonon. 70-240-65-05
info@flavin.hu - 70-240-65-05

Termékeink SPECIÁLIS GYÓGYÁSZATI CÉLRA szánt tápszerek!

 A flavin.hu, a Crystal Pharma kft. által működtetett MLM hálózat működésének segítésére, és ebben a Törzsvásárlói típusú rendelések leadása megkönnyítése céljából készült. Azon megrendelőink, akik még nem tagjai a Törzsvásárlói kőrnek, ez úton juthatnak Regisztrációhoz a Törzsvásárlói rendszerbe.
A flavin.hu működése mindenben megfelel a Crystal Pharma kft. által elvártaknak, az általa előírt feltételeknek, szabályoknak. Ezért megrendelőink minden esetben a Crystal Pharma kft mindenkori gyári áraival, feltételeivel, és kedvezményeivel találkoznak. A megrendelt termékek, és a hozzájuk tartozó számlák a központi raktárból kerülnek kiszállításra, de lehetőséget adunk az irodánkban történő személyes átvételhez is.
A gyári árak mellett biztosítjuk a teljes körű gyári feltételekkel való értékesítést, beleértve az elért Törzsvásárlói kedvezmény felhasználásával történő levásárlás lehetőségét is. Ezen kívül kapacitásunk van a flavin.hu oldalon található termékekre, az egészségre, illetve a törzsvásárlói hálózatunkkal kapcsolatos kérdések megválaszolására, szakmai tanácsadásra.

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer, olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos, vagy részleges táplálására szolgál. Akiknél a természetes eredetű tápanyagok, vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése, felszívódása, feldolgozása, vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más, orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel, vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának, biztonságosnak, előnyösnek, és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk az egészség megtartásához, megszerzéséhez, illetve a megelőzéshez szükséges készítmények forgalmazásával foglalkozik. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon is.

Soha ne költsön pénzt olyan termékre, kezelésre, melynek hatásáról, hasznáról nincs meggyőződve! 

Legfőbb termékeink a slágernek számító ARTEMISININ, FLAVIN, FLAVITAMIN, OLIMPIQ, és a MEDICANNABIS körbe tartozó termékek. Ezeket, és a többi termékeinket is a teljesen Magyar tulajdonban lévő Crystal csoport állítja elő, aki működteti az MLM forgalmazói rendszert is.

Web áruházunk az Ön rendelkezésére áll, és az itt megrendelt termékeket számlával, átvételkor való fizetési feltétellel, az egri központi raktárból szállítjuk megrendelőnek. 

A 1144-Budapest, Vezér út 71/A. fsz 3 alatti irodánkban minden héten különböző kedvezményekkel, akciókkal kedveskedünk a minket személyesen felkeresőknek, de a webáruházon keresztül történő rendeléseknek is számos kedvezmény lehetőségei vannak.

Családomban, 1998 óta fogyasztjuk az adott helyzetekben szükséges termékeket. Saját tapasztalatunkat mások visszajelzései is erősítik. például a Trace Minerals 84 ásványi-anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmény, illetve a Cardio Flavin®, a Cyto Flavin® és a csírakapszulák célirányos kiegészítésként megsokszorozhatják a Flavin7®, és a Flavin77® Rost - mint legfontosabb készítmények - várható hatását. Ahogy mondani szokták: „erre még jó néhány lapáttal rátett” az Olimpiq StemXcell®, azaz a saját őssejtjeinket szaporító „Őssejt fokozó” kapszula.

Csak az élvonalba tartozó legnagyobb, legnevesebb gyümölcs-feldolgozókban, borászatokban találkoztam azzal a tisztasággal, korszerű felszereltséggel, gyártásfolyamattal, mint amit a Crystal csoportnál tapasztalhat az a szerencsés, akinek erre lehetőséget biztosít a legkeményebb ISO minősítésnek is megfelelő technológiát betartó, és elváró cégvezetés. A Crystal Pharma Kft és a kapcsolódó cégek, laboratóriumok dolgozói intenzíven dolgoznak azon, hogy felfedezéseik, kiváló termékekké teljesüljenek, fejlesztések eredményei köztudottá és elérhető közkinccsé váljanak. Konferenciáinkon, információs napjainkon neves professzorok, orvosok, biokémikusok és természetgyógyászok tartunk előadásokat, gondoskodnak a továbbképzésekről.

Bár a táplálék-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a helyes táplálkozást, étrendet, de segíthet azok hatékonyságában! Orvosa kérésére részletes terméktájékoztatót küldünk. Hálózati tagság esetén, még kedvezőbben juthat termékeinkhez. Tagságát az alábbi címen való találkozáskor, vagy egyéb - egyeztetett - időpontban, akár telefonon, és e-mailben is kérheti. Regisztráláshoz csupán a címadatai szükségesek és legalább egy darab rendelés. Ez esetben már kap egy Vevőkódot, aminek segítségével követni lehet az ön vásárlásait, és a továbbiakban lehetséges kedvezményeket. Amikor összes rendelése túllép 30.000 Ft-on, már olyan kategóriát ér el, ami után a továbbiakban egyéb kedvezményeket is tudunk önnek biztosítani. Minden, 15 000 Ft feletti rendelését ingyenesen szállítjuk házhoz az ország egész területén! Regisztrálási adatai - név, cím, telefonszám, e-mail - bekerülnek az egri központba, ahonnan a rendelt termékeket szállítjuk házhoz. Ön a számlán feltüntetve megkapja a Vevőkódot, melynek használatával a továbbiakban rendelhet telefonon, interneten, vagy eljöhet vásárolni hozzánk, a budapesti irodába is. Természetesen a regisztráció nem kötelező, de érdemes!

Nálunk mindig hallhat, tapasztalhat valami újat, valami jót, valami érdekeset. Akár saját lakásán, vagy egy Ön által választott helyen, akár irodánkban is kaphat ingyenes tanácsadást, segítséget a termékekről és a tagságról, akciókról, hálózati kedvezményeiről, és az egészségről! Havi vásárlásai után visszatérítési kedvezmény is megilletheti, amennyiben vásárlásai elérik a marketing tervünkben felsorolt valamely szintet. Olvassa el az ehhez kapcsolódó információkat a „Legyen Ön is viszonteladó” fülre kattintva. Problémáiról is konzultálhat velünk. Ingyenesen hallgathat meg személyes- családi, vagy kis- és nagycsoportos előadásokat irodánkban, vagy egy másik, Ön által szervezett helyen, az előre egyeztetett időpontban.