Az akciós termékekről érdeklődjön telefonon. 70-240-65-05
info@flavin.hu - 70-240-65-05

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Cégünk számára kiemelt fontosságú, hogy a flavin.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési joga biztosítva legyen.
A Crystal Pharma Kft. illetve az Unicornis Kft. irányítása alatt, a Flavin Trade kft. is elkötelezte magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelésére, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. Így cégünk a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Cégünk neve, címe: Flavin Trade Kft. 1144-Budapest, Vezér u. 71/A.fsz.3. Adószámunk: 24159304-1-42. Cégjegyzékszám: 01 09 993281. Telefon: +36-70-240-65-05, Email: info@flavin.hu Web: www.flavin.hu

A flavin.hu minden esetben biztosítja mindenkori gyári árakat, azaz mindenféle további haszon rárakódása nélkül juthatnak el termékeink Önhöz.
Ön az első rendelésénél személyes adatokat szolgáltat, amely önkéntes adatszolgáltatásnak minősül. Rendelése leadásával Ön hozzájárul, hogy név, és címadatait, elérhetőségét rögzítsük, hogy további rendeléseinél, és a számla kiállításánál biztonságban tudjuk Önt kiszolgálni. Adataihoz köthetőek lesznek a Marketingtervben foglaltak szerinti további kedvezmények lehetőségei is, melyeket a vásárlást követő négy hónapon belül, Ön jogosult lesz felhasználni. Ennek biztonsága érdekében minden vásárlónk kap egy Vevőkódot, és egy jelszót, melyek kombinációja biztosítja a titkosságot, a szükséges biztonságot, amely a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló, 1992. évi LXIII.Tv előírásainak teljes mértékében megfelel. A vevőkódot nem, de a jelszót módosítani lehet.

Az adatokat kizárólag tagnyilvántartással kapcsolatban, üzletértékelési, valamint kapcsolattartási célból gyűjtünk, rögzítjük, és tároljuk. Ezen adatokat további 3. személy, vagy cég részére az Ön írásbeli engedélye, vagy kérése nélkül nem adjuk át, kivéve, ha erre jogszabály, vagy hatósági rendelkezés alapján kötelesek lennénk.
Az Ön által megadott adatok kezelését az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk. Így amennyiben szeretné az adatkezeléshez szükséges adatai tárolásának jogát visszavonni, kérjen Visszavonási nyilatkozatot, és azt kitöltve, aláírva, juttassa el cégünkhöz. 1144-Budapest, Vezér u. 71/A.fsz.3. alá, vagy küldje el e-mail formában az eredeti irat színes másolatát. A Visszavonási nyilatkozat beérkezése után, haladék nélkül intézkedünk az Ön adatainak kezelési rendszerünkből való törléséről. Felhívjuk figyelmét azonban arra, hogy a törlés egyben a hálózati tagság megszüntetését is jelenti.

További kérdéseivel keressen minket, írjon az info@flavin.hu címre. Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben nem törlődne az adatbázisunkból, a személyes adatai kezelése ellen panaszt tehet az Adatvédelmi Biztosnál, és bírósághoz is fordulhat.